PALVELUT

En suunnittele vain kuvankauniita asuntoja vaan koteja, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä. Työstän myös eri alojen ammattilaisten kanssa yhdessä visuaalisesti mielenkiintoisia konsepteja, jotka sitovat koko yritysmielikuvan eheäksi kokonaisuudeksi.

Sisustussuunnittelu

TILOJEN JA TUNNELMIEN LUOMINEN

Kodit ovat asumista ja elämistä varten. Väitän, että kuvissa kauniita tiloja osaa luoda kuka tahansa katalogeja selaamalla ja inspiraatiokuvia tutkimalla. Mutta mielestäni kodin tulisi ehdottomasti estetiikan ja visuaalisuuden lisäksi kestää käyttöä ja aikaa vuosiksi eteenpäin. Jokainen koti ja siellä vallitseva tunnelma on aina ainutlaatuinen. Tämän vuoksi ei ole olemassa yhtä tai kahta oikeaa ratkaisua, vaan lopputulos syntyy paitsi asukkaiden mieltymyksiä, myös rakennuksen aikakautta, tyyliä ja sen yksityiskohtia kunnioittaen.

Vastuullisuus ja kierrätys ovat asioita, joista keskustelen erittäin mielelläni suunnitteluprojektin aikana.

Palvelumuotoilu

KONSEPTOINTI JA VISUAALINEN IDENTITEETTI

 Yrityksen mielikuva on parhaimmillaan sellainen, joka jatkuu alusta loppuun saakka tasaisena ja tunnistettavana. Yrityksestäsi mieleen piirtyvä mielikuva toistuu esimerkiksi myymälän tunnelmassa, viestinnässä, esitteiden ilmeessä tai vaikkapa sosiaalisen median kanavissa samanlaisena. Näin muistijälki juuri sinun yrityksestäsi ja tuotteestasi on vahvempi. 

Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: toteutan yritysilmeen mukaisia stailauksia ja kuvauksia yhteistyössä ammattikuvaajan kanssa, jotta sinun konseptisi ja brändisi löytäisi oman sielun ja visuaalisen ilmeen.

Mietitkö millainen olen suunnittelijana ja kohtaako ajatusmaailmamme?

Esimerkkihintoja

Jokainen asiakasprojekti hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Alta näet kuitenkin muutamia esimerkkihintoja. Voit kutsua minut tarjouskäynnille koska vain tai laittaa sähköpostilla ajatuksiasi ja toiveitasi, niin jutellaan yhdessä siitä, kuinka laajalle kokonaisuudelle sinulla on tarvetta ja miten voisin olla avuksi. Tarjouskäynti on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Työskentelen pääasiassa Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.