PALVELUT

En suunnittele vain kuvankauniita asuntoja vaan koteja, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä. Työstän myös eri alojen ammattilaisten kanssa yhdessä konsepteja, jotka sitovat koko yritysmielikuvan eheäksi kokonaisuudeksi.

Sisustussuunnittelu

TILOJEN JA TUNNELMIEN LUOMINEN

Kodit ovat asumista ja elämistä varten. Väitän, että kuvissa kauniita tiloja osaa luoda kuka tahansa katalogeja selaamalla ja inspiraatiokuvia tutkimalla. Mutta mielestäni kodin tulisi ehdottomasti estetiikan ja visuaalisuuden lisäksi kestää käyttöä ja aikaa vuosiksi eteenpäin. Jokainen koti ja siellä vallitseva tunnelma on aina ainutlaatuinen. Tämän vuoksi ei ole olemassa yhtä tai kahta oikeaa ratkaisua, vaan lopputulos syntyy paitsi asukkaiden mieltymyksiä, myös rakennuksen aikakautta, tyyliä ja sen yksityiskohtia kunnioittaen.

Vastuullisuus ja kierrätys ovat asioita, joista keskustelen erittäin mielelläni suunnitteluprojektin aikana.

Palvelumuotoilu

KONSEPTOINTI JA VISUAALINEN IDENTITEETTI

Sinulla saattaa olla erinomainen liikeidea ja koko paletti kunnossa starttia varten. Yrityksesi kaipaa kuitenkin oman tunnistettavan ilmeen, joka puhuttelisi juuri sinun kohderyhmääsi ja potentiaalisia asiakkaitasi?
Yrityksen, tuotteiden tai palveluiden konseptointi kannattaa kuitenkin aloittaa jostakin aivan muusta kuin yksittäisen logon suunnittelusta. Yrityksen mielikuva pitäisi jatkua alusta loppuun saakka tasaisena ja tunnistettavana. Yrityksestäsi mieleen piirtyvä mielikuva pitäisi saada jatkumaan esimerkiksi myymälän tunnelmassa, viestinnässä, esitteiden ilmeessä tai vaikkapa sosiaalisen median kanavissa samanlaisena. Näin muistijälki juuri sinun yrityksestäsi ja tuotteestasi on vahvempi. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tästä syystä toteutan yritysilmeen mukaisia stailauksia ja kuvauksia yhteistyössä ammattikuvaajan kanssa.

Mietitkö millainen olen suunnittelijana ja kohtaako ajatusmaailmamme?

Esimerkkihintoja

Jokainen asiakasprojekti hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Alta näet muutamia esimerkkihintoja töille. Voit kutsua minut tarjouskäynnille koska vain tai laittaa sähköpostilla ajatuksiasi ja toiveitasi, niin jutellaan yhdessä siitä, kuinka laajalle kokonaisuudelle sinulla on tarvetta ja miten voisin olla avuksi. Tarjouskäynti on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään.