Näin asiakkaani kertovat.

Asiakastyytyväisyys

100% asiakkaistani kertoi projektin jälkeen kokeneensa palvelun hyödyllisenä tai erittäin hyödyllisenä.

Asiakastyytyväisyyskysely 2019

Ystävän suosittelu

75% asiakkaistani otti yhteyttä ystävän tai tuttavan suosituksesta. Loput 25% löysivät minut sosiaalisen median kautta.

Asiakastyytyväisyyskysely 2019

Yksityisasiakas, Turku

“Suunnitelmasta tuli ihan meidän näköinen! Hukkaostosten ja hikikarpaloiden sijaan olemme miehen kanssa iltaisin shoppailleet verkkokaupoissa, joita emme olisi osanneet käyttää. Jutta osasit myös hyödyntää meillä jo olevaa tavaraa ja antaa sopivasti erilaisia ja erihintaisia vaihtoehtoja. Kaikki valmistui myös aikataulussa.”

Sofia L, Säkylä

“Tunnuit siltä, että olisit aina ollut hyvä ystäväni ja ymmärsit heti mitä haluan. Olin erityisen tyytyväinen siihen että näit oikeasti vaivaa juuri minun kotiini eteen eikä toteutetut ratkaisut ollut suoraan kopioita kenenkään muun kodista.”

Eva-Maarit K, Helsinki

“Suunnittelija ” luki ajatuksemme” ja tuloksena on yli odotusten toiveiden mukainen koti. Hän oli tukena koko projektin ajan ja esitti varmalla otteella loistavia vastauksia remontin aikana esille tulleissa yllätyksellisissä vaiheissa.”

Yksityisasiakas, Turku

“Omat taidot eivät olisi riittäneet materiaalien käytännöllisyyden ja yhteensopivuuksien suunnittelussa. Myöskin tilajakoon liittyvissä asioissa suunnittelijalla oli hyviä ja tärkeitä näkemyksiä annettavana.”

Yksityisasiakas, Turku

“Olin erityisen tyytyväinen ystävälliseen ja välittömään kanssakäyntiin, ammattimaisiin piirroksiin ja kuviin, sekä suunnittelijan vahvaan visuaaliseen näkemykseen.”

Eeva, Turku

“Olet ollut vilskeisen lapsiperhearjen korvaamaton apu ja sydämellä töihin tarttuva persoona, joka auttoi taikomaan uudesta asunnosta sen meidän oman kodin.”

Yksityisasiakas, Varsinais-Suomi

“Lopputulos, yhteistyö ja kommunikointi kanssasi sujui mielestäni tosi hyvin, aikataulussa pysyminen.”